ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Bilgilendirme Eğitimi
Sayın Üyemiz,
ESO Akademi tarafından düzenlenen ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Bilgilendirme Eğitimi 6-7 Aralık 2022 tarihlerinde 09.30–17.00 saatleri arasında Eskişehir Sanayi Odası'nda gerçekleşecektir.
Eğitim Bedeli 550 TL (KDV Dahil) olup, son başvuru tarihi 5 Aralık 2022’dir.
*Ödemeler için Banka Hesap bilgileri kayıt yaptıranlara ayrıca bildirilecektir.
Eğitim İçeriği
- Standardın kapsamı
- Tanımlar
- ISO 22000 Gereklilikleri
- Kuruluşun Bağlamı
- Liderlik
- Planlama
- Destek
- Operasyon
- Performans Değerlendirme
- İyileştirme
- ISO 22002 Ön Gereksinim Programları
- Tehlike Kontrolü - HACCP Adımları
Etkinliğe katılmak isteyenlerin ONLINE KAYIT FORMUNU doldurmaları gerekmektedir.
Online Kayıt Formu: https://bit.ly/3ER80g7
EĞİTMEN: GÜRŞAH AKMAN
1994 yılında, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1996 yılında, Eskişehir’de Eti Şirketler Grubu’nda Kalite Şefi olarak çalışma hayatına başladı. 2018 yılına kadar Eti’de, 8 ayrı üretim tesisinin sorumluluğunu da içeren, Ürün Güvenliği Yöneticisi, Kalite Sistemleri Yöneticisi ve Kalite Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Kalite ve gıda güvenliği sistemlerinin kurulması ve geliştirilmesinde aktif rol oynadı. TPM (Total Productive Maintenance) sistemi içerisinde ‘Kalite Bakım’ projelerinde görev aldı. Çok sayıda iç denetim ve tedarikçi denetimi gerçekleştirdi. Şu anda, kalite ve gıda güvenliği eğitim, denetim ve danışmanlık hizmetleri ile, firmaların gelişimine katkıda bulunmaktadır.
Denetçi Sertifikasyonu:
- BRC Gıda v8 Baş Denetçi
- BRC Ambalaj v6 Baş Denetçi
- FSSC 22000 v5 Baş Denetçi
- ISO 9001:2015 Baş Denetçi
Eğitim Alanlarından Bazıları:
- HACCP ve Gıda Güvenliği, BRC Gıda Güvenliği, BRC Ambalaj Malzemeleri, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000 ve FSSC 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, Alerjen Yönetimi, Gıda Mevzuatı ve Etiketleme Yönetmeliği
- “Kaizen”, “Poka Yoke”, “PM Analysis”, “Hinshitsu Hozen Projects”, “Kök Neden Analizleri” Eğitmeni
Saygılarımızla,
İsmail ÖZTÜRK
Genel Sekreter Yardımcısı