Kurum içi İletişim Eğitimi
Odamız tarafından uygulanan ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “Avrupa İşletmeler Ağı” başlıklı projemiz kapsamında, “ISO 22000-2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Bilgilendirme” eğitimi 4-5 Mart 2020 (2 gün) tarihlerinde 09.30-17.00 saatleri arasında Eskişehir Sanayi Odası’nda ücretsiz gerçekleştirilecektir.
Eğitime katılım sınırlı olacağından katılmak isteyenlerin BAŞVURU FORMUNU doldurmaları gerekmektedir.
EĞİTİMİN AMACI
Katılımcıları Yeni Versiyon "ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı" hakkında bilgilendirmek.
EĞİTİMİN İÇERİĞİ
· ISO 22000 Standardı tanımlanması
· Ön Gereksinim (Ön Koşul) Programlarının tanımlanması
· HACCP gereklilikleri
· ISO 22000 standart maddelerinin açıklanması
HEDEF KİTLE
Gıda sektöründen her kademe yönetici ile gıda güvenliği sistemini planlamak, kurmak ve uygulamakla sorumlu personel ve tüm çalışanlar.
EĞİTİMCİ:
Aslı AKTAŞ
21.10.1983 yılında İzmit’ te doğan Aslı Aktaş liseyi İzmir Atakent Anadolu Lisesi’ nde tamamladıktan sonra 2005 yılında Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini bitirmiştir. 14 yıldır gıda söktöründe aktif olarak çalışmaktadır. Son 10 yıldır denetim, danışmanlık ve eğitim faaliyetlerinde bulunmaktadır. BRC gıda, ISO 9001 ve ISO 22000 başdenetçisidir. Uluslararası denetim firmalarına bağlı olarak, BRC gıda ve ambalaj, ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000 gibi bir çok standardın kontrolü konularında 300 den fazla firmaya denetim, 150 den fazla firmaya danışmanlık hizmeti, 4.000 den fazla kişiye de eğitim vermiştir. 2016 yılından beri Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde "Ambalaj" üzerinde yüksek lisans yapmaktadır. 2014 yılında kendi danışmanlık şirketi Alize Danışmanlık'ı kurmuştur. Aynı zamanda B sınıfı İş Güvenliği Uzmanıdır.