ESO AKADEMİ EĞİTİMİ: MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ EĞİTİMİ/ 24 NİSAN 2025
Sayın Üyemiz,
ESO Akademi tarafından düzenlenen “MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ EĞİTİMİ” eğitimi hakkındaki bilgiler aşağıdaki gibidir.
Eğitim Adı: MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ EĞİTİMİ
Eğitim Tarihi: 24 NİSAN 2025 Saat 09:30-17:00
Eğitim Yeri: Eskişehir Sanayi Odası Hizmet Binası
Eğitim Ücreti: 750 TL + KDV (%20) . (ESO üyesi olmayan firmalar için katılım ücreti 1.500 TL + KDV’dir. (%20))
*Ödemeler için Banka Hesap bilgileri kayıt yaptıranlara ayrıca bildirilecektir.
Eğitim için son başvuru tarihi: 23 NİSAN 2025 saat 14:00’dır.
Eğitime katılmak isteyenlerin ONLINE KAYIT FORMUNU doldurmaları gerekmektedir.
Online Kayıt Formu: https://eskisehirsanayiodasi.org/4hySJSR
EĞİTİMİN AMACI
Müşteri İlişkileri Yönetimi eğitimi, kurumun mevcut ve potansiyel müşteriler ile etkileşimini yönetmeyi amaçlamaktadır. Müşteri İlişkileri satış faaliyetlerini destekleyerek , müşteri segmentasyonunu oluşturur. Böylelikle yeni müşteri kazanılmasını sağlar.
EĞİTİMİN İÇERİĞİ
09.30-10.30 Açılış ve Tanışma
Müşteri İlişkileri Yönetimine Giriş
Müşteri Beklentileri ve Davranışları
10.30-10.45 Ara
10.45-11.45 Etkili İletişim ve Empati Becerileri
11.45-12.00 Ara
12.00-13.15 Sadakat ve Müşteri Memnuniyeti Yönetimi
13.15-14.15 Öğle Yemeği
14.15-15.30 CRM Yazılımları ve Dijital Araçlar
15.45-16.00 Ara
16.00-17.00 CRM Stratejisi ve Performans Ölçümü
Eğitmen Bilgileri:
A. Kürşat Ünal, Eskişehirli olan A. Kürşat Ünal, Osmangazi Üniversitesi İstatistik ve Endüstri Mühendisliği Bölümünü 1997 yılında bitirdi. Kariyerine Esbank’ta başlayan Ünal, Kurumsal Müşteri Temsilciliği ve Brokerlık yaptı. Daha sonra Asaş Aluminyum’a geçerek Marmara Bölgesinde çeşitli Finansal Danışmanlık ve Satış görevlerini üstlendi. Satış Kariyerine, Commercial Union, Acıbadem Sigorta, NN Sigorta gibi önemli sigorta şirketlerinde devam ederken Acıbadem Sigorta Marmara Bölge Satış Müdürlüğü görevini bırakarak, masanın diğer tarafına geçti ve kendi acentesini kurdu. Uzun yıllar 16 sigorta şirketinin acenteliğini yürüten Ünal, birikimini başta Sigorta şirketlerine yönelik Satış ve Sigortacılık Eğitimleri vererek sürdürdü. Başta Türkiye Sigorta olmak üzere, çeşitli sigorta şirketlerinde sigorta teknik eğitimlerini vermeye devam eden Ünal, satış eğitimlerinde bankacılık ve perakende başta olmak üzere çok çeşitli sektörlerle çalışıyor. A. Kürşat Ünal, eğitim vermenin yanı sıra, ADVANCE Eğitim Danışmanlık çatısı altında uzman eğitmenleri bir araya getirerek reel sektöre hizmet vermeye devam ediyor.
KATILIM BELGESİ
Katılımcılara “Advance Danışmanlık ” tarafından e- katılım belgesi verilecektir. Eskişehir Sanayi Odası Yeşil Mutabakat çalışmaları gereği “Dijital E-Katılım Belgesi” olarak eposta kanalıyla gönderilecektir.
Saygılarımızla,
İsmail ÖZTÜRK
Genel Sekreter Yardımcısı