FSSC 22000 GIDA GÜVENLİĞİ STANDARDI VERSİYON 6 TEMEL BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ – ESO AKADEMİ
Sayın Üyemiz,
ESO Akademi tarafından 25-26 NİSAN 2024 tarihlerinde “FSSC 22000 Gıda Güvenliği Standardı Versiyon 6 – Temel Bilgilendirme EĞİTİMİ” gerçekleştirilecektir.
Eğitim tarihleri ve katılım ücretleri aşağıda belirtilmiştir.
Eğitim Adı: FSSC 22000 Gıda Güvenliği Standardı Versiyon 6 – Temel Bilgilendirme EĞİTİMİ
Eğitim Tarihi: 25-26 NİSAN 2024 (2 Gün) 09:30-17:00 saatleri arasında
Eğitim ücreti: 1.800 + K.D.V. (%20) (Eğitim ücretine Oda Restoran’da verilecek öğle yemekleri dahildir.)
(ESO üyesi olmayan firmalar için katılım ücreti 3.600 TL + KDV’dir.)
Eğitim Yeri: Eskişehir Sanayi Odası Hizmet Binası (Oda Restoran yanı)
Eğitim için son başvuru tarihi 22 NİSAN 2024 saat 13:00’dır.
* Ödemeler için Banka Hesap bilgileri kayıt yaptıranlara, eğitim başlangıcından önceki 2 gün içerisinde ayrıca bildirilecektir.
Eğitimlere katılmak isteyenlerin KAYIT FORMUNU doldurmaları gerekmektedir.
Kayıt Formu: https://bit.ly/3PFmAgX
FSSC 22000 Gıda Güvenliği Standardı Versiyon 6 – Temel Bilgilendirme EĞİTİMİ Hakkında
Eğitimin Amacı:
ISO 22000 Standardına göre daha geniş çevrede kabul görmüş olan bu Standard, ISO 22000 belgesine sahip olmayı yeterli görmeyen birçok ülkenin ve büyük perakende kuruluşlarının kapılarını size açacaktır.
Eğitim İçeriği:
- Standardın genel yapısı
- Kapsam ve kategoriler
- FSSC 22000 Gereklilikleri – Detaylı olarak standardın bütün bölümleri
- ISO 22000:2018
- ISO 22002 Ön Gereksinim Programları
- Ek Gereklilikler
- Detaylar, örnekler
- Uygulamalar
- Versiyon 6 ile ilgili tüm değişiklikler
Metodoloji:
Tüm anlatım süreci gerçek olaylara dayalı olarak soru-cevap şeklinde interaktif ilerleyecektir.
Eğitmen Bilgileri:
Gürşah AKMAN
Gürşah Akman, 1994 yılında, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1996 yılında, Eskişehir’de Eti Şirketler Grubu’nda Kalite Şefi olarak çalışma hayatına başladı. 2018 yılına kadar Eti’de, 8 ayrı üretim tesisinin sorumluluğunu da içeren, Ürün Güvenliği Yöneticisi, Kalite Sistemleri Yöneticisi ve Kalite Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Kalite ve gıda güvenliği sistemlerinin kurulması ve geliştirilmesinde aktif rol oynadı. TPM (Total Productive Maintenance) sistemi içerisinde ‘Kalite Bakım’ projelerinde görev aldı. Çok sayıda iç denetim ve tedarikçi denetimi gerçekleştirdi. Şu anda, kalite ve gıda güvenliği eğitim, denetim ve danışmanlık hizmetleri ile, firmaların gelişimine katkıda bulunmaktadır.
Katılım Belgesi:
Katılımcılara ESO Akademi tarafından “FSSC 22000 Gıda Güvenliği Standardı Versiyon 6 – Temel Bilgilendirme EĞİTİMİ” katılım belgesi verilecektir. Eskişehir Sanayi Odası Yeşil Mutabakat çalışmaları gereği “Dijital E-Katılım Belgesi” olarak eposta kanalıyla gönderilecektir.
Saygılarımızla,
İsmail ÖZTÜRK
Genel Sekreter Yardımcısı